X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#58 Leg jij de juiste focus bij de eerste prioriteiten?

“To change your life you have to refocus your priorities.”

“Om je leven te veranderen zal je je opnieuw moeten focussen op je prioriteiten.”

Wil jij nu echt verandering in hoe je je voelt? Eindelijk écht die doelen gaan behalen die je voor ogen hebt? Dat gaat niet lukken als je niets veranderd. Anders was het al wel eerder gelukt. ?

Ga voor jezelf na of jij wel echt jouw eerste prioriteit bent. Of gaat het huishouden toch voor? Of heb je weer ja gezegd tegen die vriendin? Dat bedoel ik.. focus je op de belangrijkste prioriteit. Dat ben jij zelf! Als het met jou goed gaat, gaat alles om jou heen ook goed.
Dat is waarom je ook deze doelen wilt gaan behalen toch? Wat ik nu vertel, weet je al lang.

Waarom lukt het dan niet? Dat zal ik je vertellen. Wanneer het weer even beter met je gaat, verlies je het gevoel van de ernst die er eerst achter zat. Dat lijkt misschien mooi.. want dat betekent dat het al weer wat beter met je gaat. Maar voor hoe lang? Want wat is er nu al echt veranderd? Of ga je gewoon maar door? Hoe haal jij dan nu eindelijk wel je doelen? Wat is er voor nodig om dit patroon te doorbreken? Hoe zorg je er echt voor dat jezelf op de eerste plek zetten een gewoonte word?

Daar heb ik heel veel tips voor! Maar de belangrijkste 2 die ik je nu al wil meegeven is:

Mijn top 3 tips:


1. Zoek hulp! Het is niet gek dat het niet lukt. Wil jij teveel en kun jij jezelf niet in tweeën splitsen? Je hebt geen oneindige energie. Vraag mensen om je heen om bij te springen waar het kan. Voel je niet bezwaard. Jij wilt toch ook voor andere klaar staan? Waarom een ander dan niet voor jou?

2. Schakel een coach/professional in. Die kan je helpen met een goede planning maken, want dat is belangrijk om focus te houden.

Wil jij nog meer handvatten om je doelen te bereiken? Ik heb er genoeg! Zoals je weet heb ik al vele doelen behaald.?

Stuur mij nu een bericht, dan plannen we een gratis adviesgesprek in, zodat je mij kan vertellen waar jouw behoeftes precies liggen en ik jou kan vertellen wat voor jou een goede aanpak is.

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon