X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#62 “Wacht in het leven niet tot de storm gaat liggen, maar leer hoe te dansen in de regen.’

“Life is not about waiting for the storm to pass, its about learning to dance in the rain.”

“Wacht in het leven niet tot de storm gaat liggen, maar leer hoe te dansen in de regen.’

Ik vond deze quote wel heel toepasselijk gezien de storm van gister die over ons landje heen ging. Echter kan deze quote altijd passend zijn. Bij de meeste mensen speelt er altijd wel iets in het leven. Ruzies, drama, gezondheid, onzekerheid, problemen etc.

Vele laten het voor wat het is en accepteren het “lot”. Ze (hopen) wachten tot er van zelf betere tijden aankomen. Hoop is iets moois en ik denk ook dat we dat allemaal nodig hebben om onze motivatie vast te kunnen houden.

Alleen ik denk wel dat je toch controle kunt hebben over hoe lang jij hoopvol moet blijven, of dat je door te leren dansen in de regen.. er in deze stormige tijden er gelijk al het beste van gaat maken.

De regie pakken in het leven. Met alleen een positieve instelling kom je er niet. Het helpt je zeker, maar als je sneller verandering wilt.. zul je toch moeten leren(dansen) aanpakken?

Ben jij nou benieuwd wat ik denk hoe jij in jouw situatie dingen anders kunt aanpakken? Ik bespreek graag mijn visie met jou. Stuur mij een bericht en we gaan dit in details bespreken. Met de handvatten die ik jou geef, kun jij gelijk aan de slag. Op naar de mooie zonnige dagen ⛅☀️❤

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon