– 0636350648

X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

Waarom doe ik wat ik doe?

 Je kunt online trainingen en cursussen vinden die je kunnen helpen bij het groeien van je zelfvertrouwen. Je doet nieuwe kennis op en je zult leren anders naar jezelf te kijken. Maar dan.. Hoe pas je dit in het dagelijkse leven toe? Daarna ga je weer richting huis, of slaat het cursus boek of je laptop dicht en dan ben je gewoon weer in diezelfde omgeving als waarin je je van te voren ook al niet prettig voelde. Het is moeilijk om vanuit die vertrouwde leefomgeving zelfstandig te veranderen en die geleerde theorie op eigen kracht toe te passen in het dagelijkse leven.

Dat is waar ik met mijn coaching jou stap voor stap in begeleid. Ik leer je de theorie toepassen in de praktijk. Ik spreek met je af. Ik ga het van top tot teen aanpakken. Ik ga op zoek naar de stijl die bij jou past. Ik leer je hoe jij zelfvertrouwen uitstraalt door de juiste houding te gebruiken. Ik laat je zien wat de magie van aantrekkingskracht/sexappeal is. Ik doe dit met de diensten die ik aanbied en met opdrachten speciaal op maat voor jou bedacht, want iedereen is namelijk anders. Wat voor de een werkt, werkt niet altijd voor een ander.

Wat maakt mij hierin een expert? Dat is mijn levenservaring. Voordat ik mijn transformatie onderging, was ik ook al dagelijks met mijn uiterlijke verzorging bezig. Ik ging nooit zonder make-up de deur uit. Ik droeg wel vaak donkere kleding en verstopte zo mijn lichaam. Ik kwam toen ook al zelfverzekerd over. Dat had met mijn zelfkennis en mijn uitstraling te maken. Ik wist wat ik te bieden had. Ik was zelfverzekerd over mijn persoonlijkheid. Ik wist ik dat wanneer ik zelfvertrouwen uitstraalde (ook al woog ik bijna 130 kg) mij dat aantrekkelijker maakte. Zoals je op mijn oude foto’s ziet had toen al sexappeal.

Door mijn transformatie is uiteindelijk mijn zelfvertrouwen nog meer gegroeid. Dit was niet al gelijk zo.. Door het vele afvallen moest ik natuurlijk kleding kopen. Mijn nieuwe stijl was in het begin iets te sexy. Hierdoor kreeg ik veel aandacht. Ik kreeg opmerkingen over mijn nieuwe stijl van mijn familie en op het werk was er zelfs iets over gezegd. Het voelde alsof alle ogen op mij gericht waren. Doordat ik zo negatief dacht begon ik een soort van druk te voelen. Alles moest daarom ineens perfect zijn. Mijn haren moesten geweldig zitten en met mijn make-up was ik voortaan twee keer zo lang bezig dan voorheen. Outfits werden tot laat in de avond nauwkeurig uitgezocht en mijn nagels liet ik voortaan door een specialist doen. Door die stomme gedachtes werd ik onzekerder dan dat ik ooit geweest was. Alles was zo nieuw voor mij. Ik moest leren met deze andere aandacht om te gaan en ik was zoekende naar mijn juiste houding en eigen unieke stijl.

 

Een zelfvertrouwen/sexappeal coach was voor mij in deze periode fijn geweest. Gelukkig had ik de juiste mensen om mij heen die mij hierop durfden aan te spreken. Doordat ik mij onzeker en ongelukkig voelde, ben ik gaan inzien dat dit snel moest veranderen. Dit was mij niet zo snel gelukt, zonder mijn eigen persoonlijke coach vorig jaar april tegen te komen. Daarnaast ben ik heel veel gaan luisteren naar inspirerende mensen. Hierdoor ben ik een sterker mens geworden. Ik heb nu naast nog meer zelfvertrouwen, meer levenservaring, kennis en enorm veel zelfrespect.

Instagram

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon