Waarom doe ik wat ik doe?

Je kunt online trainingen en cursussen vinden die je kunnen helpen bij het groeien van je zelfvertrouwen. Hier doe je nieuwe kennis op en je zult leren anders naar jezelf te kijken. Maar dan.. Hoe pas je dit in het dagelijkse leven toe? Daarna ga je weer richting huis, of slaat het cursus boek of je laptop dicht en dan ben je gewoon weer in diezelfde omgeving als waarin je je van te voren ook al niet prettig voelde. Het is moeilijk om vanuit die vertrouwde leefomgeving zelfstandig te veranderen en die geleerde theorie op eigen kracht toe te passen in het dagelijkse leven.

Dat is waar ik met mijn coaching jou stap voor stap in begeleid. Ik leer je de theorie toepassen in de praktijk door met je af te spreken en doormiddel van video coaching calls. Ik pak je van top tot teen en van binnen helemaal aan. We gaan op zoek naar de stijl die bij jou past. Ik leer je hoe je zelfvertrouwen uitstraalt door de juiste houding te gebruiken en laat je zien wat de magie van aantrekkingskracht/sexappeal is. Ik doe dit met de ”het leer van jezelf houden programma”’ die ik aanbied en met zelfvertrouwen opdrachten speciaal op maat voor jou bedacht. Iedereen is namelijk anders. Wat voor de een werkt, werkt niet altijd voor een ander.

Wat maakt mij hierin een expert? Dat is mijn levenservaring. Voordat ik mijn transformatie onderging, was ik ook al dagelijks met mijn uiterlijke verzorging bezig. Ik ging nooit zonder make-up de deur uit. Ik straalde altijd al zelfvertrouwen uit. Dit kwam omdat ik wist wat ik te bieden had als vrouw, vriendin, zus, dochter, collega etc. en was altijd al blij met wie ik ben als persoon. Ik wist dat wanneer ik zelfvertrouwen uitstraalde (ook al woog ik bijna 130 kg) mij dat aantrekkelijker maakte. Een glimlach is het mooiste sieraad wat je kunt dragen. Zoals je op mijn oude foto’s ziet had ik toen al sexappeal.

Door mijn transformatie is mijn zelfvertrouwen nog meer gegroeid. Dit was niet al gelijk zo.. Door het vele afvallen moest ik natuurlijk nieuwe kleding kopen. Mijn nieuwe kledingstijl was in het begin iets te sexy. Hierdoor kreeg ik veel aandacht. Ik kreeg hierover opmerkingen van mijn familie en op het werk was er zelfs iets over gezegd. Het voelde alsof alle ogen op mij gericht waren. Doordat ik zo negatief dacht begon ik een soort van druk te voelen. Alles moest daarom ineens perfect zijn. Mijn haren moesten geweldig zitten en met mijn make-up was ik voortaan twee keer zo lang bezig dan voorheen. Outfits werden tot laat in de avond zorgvuldig uitgezocht en mijn nagels liet ik voortaan door een specialist doen. Door het gevoel dat iedereen iets aan te merken had op de nieuwe Pamela werd ik onzekerder dan dat ik ooit was. Alles was zo nieuw voor mij. Ik moest leren met deze andere aandacht om te gaan en ik was zoekende naar mijn juiste houding en eigen unieke stijl.

 

Een zelfvertrouwen coach zou voor mij in deze periode fijn zijn geweest. Doordat ik mij onzeker en ongelukkig voelde, ben ik gaan inzien dat dit snel moest veranderen. Dit was mij niet gelukt zonder mijn eigen persoonlijke coach, twee jaar geleden in april tegen te komen. Daarnaast ben ik veel gaan luisteren naar inspirerende motivational speakers. Zoals bijvoorbeeld Michael Pilarczyk en Kelly Weekers. Hierdoor ben ik  mentaal en fysiek een sterker mens geworden. Ik heb nu meer zelfvertrouwen, meer levenservaring, kennis en veel zelfrespect.

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

      

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon