X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#60 Weet jij wie je wilt zijn?


“Life is not about finding yourself, but about creating yourself.”

“Het leven gaat niet om het vinden van jezelf, maar om het creëren wie je wilt zijn.”

Al die vragen die we van jongs af aan al krijgen: Wat wil je later worden? Wat doe jij voor werk? Die maatschappelijke druk die met die vragen wordt gecreëerd draag je heel je leven mee. Wat als je dat nog niet weet? Moet je jezelf dan gaan zoeken? Waar dan? Tijdens een wereldreis die een jaar duurt? Kan.. is helaas niet een optie die iedereen kan veroorloven. Plus het geeft geen garantie dat je terug komt en je je droombaan ineens wel vind.

En wat als je die droombaan hebt. Ben je dan al jezelf? Tuurlijk niet! Dat is een deel van jou. Het gaat er om dat jij door de jaren heen leert inzien wie je wilt zijn. Als persoon in het algemeen. Het is mooi als je zo altijd kunt zijn en dus ook tijdens je werk. Ik geloof er in dat wanneer je eerst voor jezelf duidelijk hebt hoe jij in het leven staat, dan alles vanzelf op je pad komt. De liefde van je leven(die ook voor jou op deze aardbol rondloopt), de baan waar jij elke dag voldoening uithaalt en met plezier naar toe gaat. etc.

Hoe wordt jij wie jij wilt worden? Door hier bewust mee bezig te zijn. Door te leren van fouten, emoties, leermeesters en ga zo maar door. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Omring jezelf met mensen die jij fijn vind in omgang. Die jij ziet als een voorbeeld/ inspiratie. Je wordt namelijk een gemiddelde van de 7 mensen waar jij mee omgaat. Succes??

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon